9.75 CEs

CEs Pending and Agenda Subject to Change

November 6, 2022

6:00pm – 9:00pm

Reception

November 7, 2022

8:00am – 8:45am

Keynote Speaker

0.75 hr   

9:00am – 10:00am

CCR Data Quality Audits and FLccSC

1.0 hr   

10:00am – 10:30am

Break

10:30am – 11:30am

Radiation Coding

1.0 hr   

11:30am – 12:30pm

The Challenges of Managing a Large Cancer Registry, post-Pandemic

1.0 hr   

12:30pm – 2:00pm

Lunch/Business Meeting

2:00pm – 3:00pm

Melanoma

1.0 hr   

3:00pm – 4:00pm

CAR-T

1.0 hr   

November 8, 2022

8:00am – 9:30am

2023 Updates

1.5 hrs   

9:30am – 10:00am

Break

10:00am – 11:00am

AJCC

1.0 hr   

11:00am – 11:15am

Break

11:15am – 12:45pm

Head and Neck

1.5 hrs   

Pin It on Pinterest

Share This